Geile amateur camilawet (19)

Acties

Informatie

camilawet (19)

Bericht van camilawet

Informatie over camilawet

Naam: camilawet
Leeftijd: 19
Woonplaats: Latviai
Ik spreek: EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Mijn favoriete eten is pizza, sushi, ik hou echt van vlees en ik hou van gestoofde groenten. en drink graag Ik hou van versgeperste sappen))) en whisky met cola). Mijn hobbie(s): Ik ben bezig met kunstschaatsen. Ik hou van zingen en dansen.. Mijn favoriete muziek is Ik hou van rustige muziek, want als ik ernaar luister, kan ik momenten uit mijn leven herinneren of . Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik hou van mannen, aardig, sympathiek, met wie je uren kunt kletsen, uiterlijk maakt mij niet uit). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Mijn favoriete positie in seks is om op de bodem t en mijn favoriete plekje(s) zijn De beste plaatsen om te daten voor mij zijn die plaatsen van waaruit je de stad, de natuur en de avo. Bij mannen val ik op hun Mijn favoriete deel van het lichaam van een man is zijn borst en nek.. Piercings: nee. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Mijn karakter, ik ben erg aardig, oprecht, vrolijk. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: In mezelf hou ik van het feit dat ik een open, oprecht persoon ben, met een vriendelijke ziel, een s. Mijn levensdoel is: Mijn doel in het leven is om een ??goede baan te vinden en een uitstekend begripvol gezin te creëren. Mijn levensmotto is: Mijn levensmotto is: ga alleen vooruit en kijk nooit achterom. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Ik hou niet van mensen, het onvermogen om naar een persoon te luisteren, naar hem te luisteren, ruwe. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou